Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Auktioner, mässor & evenemang » Arkiver fram till 2010-mars-19 » Auktionsföretag ! » Arkivera tills 2009-november-8  

Författare Meddelande
KK
Oregistrerad gäst
Skickat torsdag den 15 oktober 2009 - 17.14:   

Om man är en person med moral och etik är ett eget företag inte att fundera på och speciellt inte ett auktionsföretag.Jag själv är inte ett dugg "känslig" för detta och jag funderar starkt på ett auktionsföretag,eftersom man aldrig behöver ligga ute med pengar själv utan bara är en mellanhand men får betalt för förvaring.
Företagare
Oregistrerad gäst
Skickat lördag den 17 oktober 2009 - 9.21:   

Det var en allvarlig anklagelse KK, hoppas du är anställd i stat eller kommun. Risken är annars stor att om din arbetsgivare får kännedom om din uppfattning om företagare att du står utan anställning.
Min uppfattning är att det finns långt fler seriösa företagare än oserösa, även i auktionsbranschen
Storfräsaren
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 20 oktober 2009 - 21.31:   

HaHaHa den var bra Företagare,känner till dom flesta auktionsföretagen i sverige för jag har mycket att göra med dom sas.men jag har ALDRIG någonsin stött på ett hundraprocentigt seriöst och ÄRLIGT företag ännu.Då ska man veta att jag har hållit på med detta i 40 år och sett många komma och gå.
Gbg
Medlem
Användarnamn: Gbg

Meddelande nummer: 970
Registrerat: 8-2009
Skickat tisdag den 20 oktober 2009 - 22.27:   

Ja flera är dessa Lauritz com som har stängt pga dålig ekonomi. Även många andra auktionsverk. Allt kostar löner, lokal, transport mm. KK det är inte guld allt som glimmar. mvh
Fräs
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 6 november 2009 - 16.05:   

Jag är också en Storfräsare med minst lika många år i branschen och min åsikt går starkt isär från "Storfräsarens"
Zacko
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 6 november 2009 - 18.22:   

Råkade ögna igenom denna tråd,och blev glatt överaskad av att Regina tackar Per Unkel och Jan Björklund för att de hälpt henne att bli ekonomiskt oberoende.(inlägg Okt.9)Detta genom att de "belönat dumheten".Ett oväntat prov på självinsikt,för att komma från henne.Fortsätt så,Regina.Än finns det tydligen hopp om dig.
Regina
Medlem
Användarnamn: Regina

Meddelande nummer: 620
Registrerat: 8-2009
Skickat fredag den 6 november 2009 - 18.43:   

Nej genom att bidragit till dumheten vilket jag sedan utnyttjat.

Zacko, kan du inte lära dig förstå vad du läser så kan du också utnyttja dumheten i stället för att bli utnyttjad.
PP
Oregistrerad gäst
Skickat söndag den 8 november 2009 - 12.15:   

Nog tror jag att SAV ooch en del äldre auktionsföretag i landsorten sköter sig hyfsat bra. Sen är vi alla människor och misstag blir det alltid och ibland kliver man över gränsen för vad man borde göra men man kan inte utgå från att människor är felfria, då får man gå på auktion i himlen.
Sen finns det dom här skojarna som fantiserar ihop en auktionslista i efterhand på krogen och betalar till inlämnare efter hur bra koll dom har och struntar helt i en massa dödsbon. Listan på dom kan göras lång men jag ska inte nämna några namn. Än.