Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Auktioner, mässor & evenemang » Arkiver fram till 2013-mars-20 » Stora loppisar har förstört prisättningen  

Författare Meddelande
Aldrig mer Stockholms marknader
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 9 oktober 2012 - 19.28:   

Företaget Stockholmmarknader som tagit över hela Stockholm med bakluckeloppisar och med derras egna ord att dom ska slå benen av av alla bakluckeloppisar i Stockholm. Dom har över 400 till 500 säljare på alla deras loppisar och huckle damerna samt folk från annan kultur skall ha allt för 5 kr och säljarna är så knäppa och säljer en bra data maskin med skärm och allt till den hade mycket bra prestanda för 5 kr ??????? jag höll på att spy alla loppis säljare sluta dansa med 5 kronors typerna börja ta betalt för prylarna samt besök loppisar där du får betalt.
Fatalist
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 9 oktober 2012 - 19.37:   

Om någon kan dominera marknaden så totalt beror det på att majoriteten låter denne göra det, och eftersom majoriteten alltid har rätt så finns det inget att göra.Nu ska jag däremot köpa sydländska kläder och dra till Stockholm för att köpa datorer billigt.
PP2.0
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 9 oktober 2012 - 21.07:   

Att släpa runt datorer och sälja dom för 5 spänn låter som nåt för folk med mycket fritid och lite fantasi. Gamla datorer är vanligen sopor. Men visst kan man riva ut hårddiskarna och se om där finns nåt kul.
Lägg inte näsan i blöt
Oregistrerad gäst
Skickat onsdag den 10 oktober 2012 - 16.59:   

Man är inte tvungen att köpa heller
Och dom som säljer sätter det pris dom själva vill
TPR-fans
Oregistrerad gäst
Skickat måndag den 15 oktober 2012 - 13.04:   

Jag fullkomligt älskar Stockholmsmarknader och deras väl arrangerade loppmarknader. Bra skyltat, oftast gott om parkering samt trevlig bemötande. Samt att de har ett intresseregister som gör att det alltid är mycket folk.

Kan det vara det här som gör att de är så populära? Avundsamheten lyser igenom i ditt inlägg"Aldrig mer Stockholms marknader".