Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Allmänt antikt » Arkiver fram till 2010-december-13 » Personligt hem  

  Tråd Senaste användare Meddelanden Sidor Senaste meddelande
Arkivera tills 2010-oktober-11:-)11-10-10  19:53 
Arkivera tills 2010-oktober-16PP16-10-10  18:02 
Arkivera tills 2010-oktober-18ZZzz18-10-10  23:08 
  ClosedClosed: Nya ämnes-trådar accepteras inte på denna sida        

Författare Meddelande
Original
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 19 oktober 2010 - 0.16:   

Ja, hon är en av mina favoritskådespelare och filmerna "En värsting till syster 1 och 2" (som översättningen till svenska heter) hör till de bästa.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Whoopi_Goldberg
Whoopi Goldberg, eg. Caryn Elaine Johnson, född 13 november 1955 i New York City, New York, USA, är en amerikansk skådespelerska och programledare i TV och radio. Sedan 2006 är hon en av fem fasta programledare i amerikanska ABC:s populära dagliga talkshow The View som sänds från New York.

Whoopi fick sitt genombrott i The Color Purple 1985. Senare har hon varit vanligt förekommande i främst familjefilmer och lättsamma komedier samt flitigt förekommande gästskådespelerska i TV-serien Star Trek: The Next Generation. Under våren 2009 hade Whoopis musikal Sister Act premiär i Londons teaterkvarter West End. Uppsättningen är så pass populär att en internationell export av musikalen kan bli aktuell inom kort, bland annat till USA. Har även medverkat i Michael Jacksons video Liberian Girl. Under 2007 och 2008 var Whoopi programledare för ett nationellt syndikerat morgonprogram radio producerat av stationen KTU i New York. Hon fick en Oscar för sin roll som Oda Mae Brown i filmen Ghost.

Filmografi:
1985 - Purpurfärgen
1986 - Jumpin' Jack Flash
1990 - Ghost
1992 - En värsting till syster
1993 - Laddat vapen
1993 - En värsting till syster 2
1994 - Lejonkungen
1994 - Star Trek Generations
1995 - The Sunshine Boys
1995 - Med eller utan killar
1996 - Eddie - En värsting till Coach
1996 - En värsting på Wall Street
1997 - Destination Anywhere
1999 - Stulna år
2001 - Monkeybone
2001 - Rat Race - Sk(r)attjakten
2003 - Pauly Shore is Dead
2005 - The Aristocrats
Original
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 19 oktober 2010 - 13.56:   

Jag har flyttat dessa (film)musiklänkar till tråden för Musik och jag hoppas ingen har något emot detta, så kan denna tråd fortsätta angående Personligt hem:

Ambivalent skrev i inledningen:
"Vet inte om jag har en schizofren smak men så här är det:
Ena dagen känns det mest rätt att inreda mitt hem ljust och romantiskt, nästa dag dras jag lika starkt åt att inreda mörkt och mystiskt.
Finns det något sätt att komma fram till vad som är mest rätt för mitt hem."
Original
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 19 oktober 2010 - 14.13:   

Personligen tycker jag att man kan inreda sitt hem med de saker som man tycker om först och främst, för trenderna går runt i cirklar och ena decenniet är det modernt och nästa omodernt

Dock kan den personliga smaken ändras genom åren, men det brukar vara väldigt minimalt.
För oftast vet man vad man tycker om och inte.
ks
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 19 oktober 2010 - 14.28:   

Ja vi konstaterar att du har flyttat in här på tråden å musiktråden, men så lessen du blir när tråden raderas helt plötsligt å all info spårlöst borta!
Original
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 19 oktober 2010 - 19.28:   

Min förhoppning är att (helikopter?)ks kommer att fortsätta att vara
den trevliga och humoristiska skribent, som jag i flera år har tyckt
väldigt bra om :-)
ks
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 19 oktober 2010 - 20.14:   

Jodå, men inse fakta att närsomhelst är tråden släckt!
ks
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 19 oktober 2010 - 21.20:   

Förklarar maj lite, här kan "random" komma när som helst, det drabbar ofta bra faktainlägg, kanske meningen med AP?
Original
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 19 oktober 2010 - 22.45:   

Jo, jag vet att trådar släcks och det kan vara väldigt frusterande,
men det är ändå admins fulla rätt.