Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Allmänt antikt » Arkiver fram till 2014-mars-24 » Gbg  

Författare Meddelande
Gbg
Medlem
Användarnamn: Gbg

Meddelande nummer: 10538
Registrerat: 8-2009
Skickat onsdag den 11 december 2013 - 16.44:   

Är detta något att satsa på i dessa dåliga tider?
http://wifog.com/?gclid=COfU_ICzqLsCFchY3god2BsA9w
No thx
Oregistrerad gäst
Skickat onsdag den 11 december 2013 - 18.43:   

Hmm, tittar inte ens på tv4 knappt längre pga all reklam.
Tvingad att se reklam i luren, nej tack. Hade jag ont om pengar så blev det nog att dra ner på mobilanvändningen i stället.
Konstnovisen
Medlem
Användarnamn: Konstnovisen

Meddelande nummer: 133
Registrerat: 9-2013
Skickat onsdag den 11 december 2013 - 20.57:   

Jag skummade igenom avtalet och det är nog det värsta/ärligaste avtalet jag sett på svenska, har bara sett liknande från USA. Du praktiskt taget godkänner att bli lurad och att du måste betala för dina misstag.

Tjänsten i sig verkar ok och kommer säkert att vara som utlovad. Det läskiga är att de avsäger sig allt ansvar från allt de överhuvudtaget kan slippa, och skriver till och med rätt ut att i det fall lagen tvingar på dem något ansvar så går du med på att begära så lite som möjligt i ersättning. Det samtidigt som du förbinder dig att hålla wifog skadeslösa och betala för alla kostnader du ådrar dig genom att använda deras tjänst.

Det kan vara helt grönt, men det är som upplagt för att blufföretag ska annonsera, och blir du lurad att godkänna något slags köp så lär du vara ganska låst vid det och utan minsta chans att ångra eller få någon ersättning tillbaka.

Potentiellt bra tjänst om du är luttrad i att genomskåda bedrägerier alltså, och fullkomligt livsfarligt för din ekonomi om du inte är det.