Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Allmänt antikt » Vad har hänt med Antikvärlden?  

Författare Meddelande
Silke
Medlem
Användarnamn: Silke

Meddelande nummer: 786
Registrerat: 8-2009
Skickat fredag den 9 januari 2015 - 17.38:   

Är det någon som vet vad som har hänt med Antikvärlden? Plötsligt lägger man bara ned. Har dom blivit uppköpta av Antik & Auktion? Nu gör man plötsligt reklam för A&A. Om man har tid kvar på sin prenumeration så kommer man att få A&A istället. Vi som prenumerar på båda får alltså två A&A, vad ska man med dem till? Personalen däremot går över till Hem och antik. Vad är det för en tidning, har aldrig hört talas om den tidigare. Insider information. Någon.
Silke
Medlem
Användarnamn: Silke

Meddelande nummer: 787
Registrerat: 8-2009
Skickat fredag den 9 januari 2015 - 17.43:   

Ser nu att detta avhandlats tidigare. Jag tycker att Antikvärlden är bättre än A&A. Inte så många slott och herresäten, grevar och baroner. Mer för oss vanliga antikintresserade utan miljoninkomster.
Ådärkommerden
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 9 januari 2015 - 18.33:   

Jaha Silke - då är du den enda som tycker så. Men en kund räcker inte för att ge ut Antikvärlden. Någon greve och baron för man svälja om man vill ha en anständig antiktidning. Det räcker inte med bara ägarens kompisar.
Allan_ollonkullen
Medlem
Användarnamn: Allan_ollonkullen

Meddelande nummer: 349
Registrerat: 7-2014
Skickat lördag den 10 januari 2015 - 14.32:   

Kontakta kundtjänst och be att få pengarna tillbaka om du inte vill ha två exemplar av Antik&Auktion. Det gjorde alltså jag (se annan tråd) och det gick bra.