Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Allmänt antikt » Blockerad av Traderas kundtjänstforum igen » Arkivera tills 2015-januari-8  

Författare Meddelande
Carola67
Medlem
Användarnamn: Carola67

Meddelande nummer: 1
Registrerat: 1-2015
Skickat onsdag den 7 januari 2015 - 15.31:   

Knappt ett halv dygn kunde jag plötsligt återigen skriva några hjälpsamma kommentarer på Traderas "forum" sedan blev jag omgående "blockerad tillsvidare pga missbruk" som det brukar stå.

Inga mail, inga kommentarer, inga kritiska kommentarer ens som kan tänkas föranleda att inläggen är blockerade för all framtid.

Hur många andra här har råkat ut för samma sak?
SimonP
Oregistrerad gäst
Skickat onsdag den 7 januari 2015 - 15.51:   

Tråkigt, Carola. Kontakta Traderas kundtjänst och fråga vad de håller på med. Tror inte du är ensam om detta. Andra har rapporterat samma sak på olika sajter. Tradera verkar gräva sin egen grav. God fortsättning.
G. Lasnost
Oregistrerad gäst
Skickat onsdag den 7 januari 2015 - 16.04:   

Typisk amerikansk företagskultur. Den sista nomenklaturan i den sista Sovjetrepubliken är Ebay/Tradera med säte i den sista Sovjetrepubliken: Amerikas förenta stater.
Gnägget
Oregistrerad gäst
Skickat onsdag den 7 januari 2015 - 16.12:   

Hej du! Jag är blockad från Traderas forum och jag känner till ytterligare 6 stycken som blockats utan angivande av orsak. Det är med säkerhet många fler som har stängts av som man inte har kontakt med.

Många gamla aktiva och hjälpsamma medlemmar (som tyvärr också haft mage att ställa frågor Tradera inte kan svara på när det gäller säkerhet, Klarna, felaktiga tider för auktioner och andra problem) har försvunnit.

Kundtjänsten är helt meningslös att kontakta - de kan inte svara på något. Man får inte mailadress till den "ansvariga" personen så man kan få reda på orsaken heller. Endast telefon, för då kan man inte spara konversationen - vilket är ett bra sätt för Tradera att undvika att få stå för vad de säger.
Finns det fler?
Carola67
Medlem
Användarnamn: Carola67

Meddelande nummer: 3
Registrerat: 1-2015
Skickat onsdag den 7 januari 2015 - 18.22:   

Jag förstår,
vi är nu medlemmar av den 52:a delstaten befolkad av donutsfrossande jättebebisar som ställer samma enfaldiga frågor om igen för att få samma upprepade fraser som matchar våra hjärnvindlingars sociala andakt, amerikansk reklam tv, för att vi inte orkar tänka själva eller söka svaren av rädsla för att kladda ner den mycket extremt ömtåliga nya amerikanska mobilen med strössel och palmoljeflott från fingrar och ständigt förvånat gapande munnar...

Eller är det bara en våt dröm från Traderas kundtjänst?
ks
Oregistrerad gäst
Skickat onsdag den 7 januari 2015 - 20.39:   

Inse att ni är bara inte önskvärda gå ut å skaffa ett halmknippe å 5 liter bensin samt en undanskymd plats så ni inte stör goda samhällsmedborgare som skyndar sej hem från sitt förvärv kanske Tradera? Glöm inte tändstickorna-:-)
Carola67
Medlem
Användarnamn: Carola67

Meddelande nummer: 5
Registrerat: 1-2015
Skickat onsdag den 7 januari 2015 - 22.13:   

Vi tackar kundtjänst för svaret.
Philip_Kotler
Oregistrerad gäst
Skickat torsdag den 8 januari 2015 - 0.05:   

Men om tradera blockerar alla kritiker har de väl snart inga kunder kvar?