Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Porslin & keramik » Rörstrand » Arkiver fram till 2010-februari-26 » STOR FÅGEL GANSKA FUL » Arkivera tills 2009-mars-21  

Författare Meddelande
eva
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 1.38:   

OlleH och 123 tycks vara samma person.

Hur kan man ens få idén att den skulle vara tillverkad på Rörstrand. Återigen en Traderasäljare som försöker göra falsk reklam.

Alla som ser det här, bjud inte på den här säljarens auktioner, alias "skriket", han/hon är inte tillförlitlig.
OlleH
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 5.23:   

Signaturen eva är lika intressant som en allvarlig sjukdom. Hon tar sig friheten att bedömma vem som är vem, och hur man ska agera. Snacka om att dömma utan minsta bevis. Är det något som inte är "tillförlitligt", så är det de påståenden du gör i dina inlägg.

Kan meddela dig "eva" att jag inte är "123" eller "skriket" på Tradera.
trött
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 10.45:   

och du hade fel Olle H svälj det
eva
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 14.34:   

Ja gör det OlleH, erkänn att du hade fel!
OlleH
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 17.10:   

Signaturen "123" ställer en fråga under "Övrigt Svenskt", och jag får direkt en känsla av att det kan vara Rörstrand. Jag lägger upp en bild på en liknande fågel, för att påvisa hur jag tänker.

Jag kan ha rätt eller fel. Här kan man stödja eller motbevisa mitt påstående. Någon har köpt en liknande på OBS Byggmarknad för 20 kr - men lägger inte upp någon bild på den för att visa att han har en liknande.

Någon tycker inte att de tillhör samma flock. Det är väl det enda inlägget som är ärligt, eftersom han/hon skriver "tycker".
Tycka kan man väl göra.

Sedan kommer "eva" !
Polis, åklagare, domare och bödel på en och samma gång. Hennes krav för att förkunna dom - inga ! (misstanke räcker tydligen).

Straffet skall vara att ingen någonsin mer, bjuder på auktioner där "skriket" står som säljare. "Skriket" som bara ställt en enkel fråga på Antikprat i förhoppning att få hjälp, och troligtvis fått ett felaktigt svar av mig.

Jag ber uppriktigt om ursäkt till "123" för att ha öppnat en möjlighet till "eva" att kasta ur sig beskyllningar som drabbar dig personligen.

Om det är till någon tröst, så ska du veta att signaturen "eva" gjort sig känd på Antikprat för sina påhopp och uttalanden.
eva
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 17.31:   

Om du hade skrivit att du trodde att det kunde vara Rörstrand, men att du inte visste säkert, då är det ok. Men du skriver att du är övertygad om att den kommer från Rörstrand, det är lite skillnad, varpå "skriket" lägger in den under Rörstrandskategorin på Tradera.

Också märkligt att en säljare på så lättvindiga grunder, som en kommentar från någon här på AP, kan göra så, då är man inte särskilt tillförlitlig som säljare tycker jag.

Om det är något du uppriktigt ska be om ursäkt för OlleH, så är det att du misslett 123 att tro att det är en Rörstrand, så att hon/han genom det satt sitt goda rykte på spel som säljare på Tradera.
OlleH
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 17.42:   

Jag tycker att jag har bett om ursäkt. Borde inte du också göra det eva ?
eva
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 17.55:   

Ja, jag kanske tog i lite när jag skrev att man inte skulle lita på "skriket" som Traderasäljare, han/hon litade ju bara på dej OlleH och blev väl glad över att tro sej om att ha en fin sak.

Jag tar tillbaka det påståendet och ber "skriet" om ursäkt för det, jag utgår från att du är en bra och ärlig säljare.

Men lita inte för blint på vad folk skriver här, man ska nog ha den informationen bekräftad innan man använder den på Tradera.