Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Möbler, speglar & belysning » Arkiver fram till 2010-mars-9 » Är det någon som har Östen Kristianssons Hunting Chair 204?  

Författare Meddelande
Gustav
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 12.17:   

Jag studerar till möbelsnickare på Carl Malmstenskolan i Stockholm och har som uppgift i nästa kurs att mäta upp en befintlig stol för att sen snickra en likadan. Jag hade blivit så glad om någon har Östen Kristianssons stol Hunting chair 204 (har sett att den ibland kallas för bara vilstol) och skulle vilja låta mig mäta upp den. Jag har varit i kontakt med fam. Kristiansson och de har ingen stol. Många av stolarna finns numera utomlands. Min sista förhoppning är att någon privatperson har en som jag skulle kunna få låna några dagar. Kursen börjar nästa vecka så det brinner lite knutarna. Jag är er evigt tacksam om någon skulle vilja ställa upp med en stol. Jag kan dock inte erbjuda några pengar för lånet men hoppas att det inte är ett problem. Denna stolen får ju inte komma i glömska. Hör av er.
1,Blid
kamelio
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 14.14:   

har inte retromoderndesign två?
Gustav
Skickat lördag den 21 mars 2009 - 18.01:   

Tyvärr. jag talade med dem i veckan och han har tydligen sålt dessa till Frankrike.
Bo Sigeback
Skickat lördag den 11 april 2009 - 1.43:   

Hejsan!
Om du går in på www.vittsjobjarnum.nu och söker under LUXUS så hittar du höjd, bredd och längd. I en av artiklarna finns en arbetsbeskrivning hur man monterar stolen,

hälsar Bo Sigeback