Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Möbler, speglar & belysning » Arkiver fram till 2012-juni-18 » Möbler med romber  

  Tråd Senaste användare Meddelanden Sidor Senaste meddelande
Arkivera tills 2012-maj-9:-)9-5-12  8:36 
  ClosedClosed: Nya ämnes-trådar accepteras inte på denna sida        

Författare Meddelande
Wanja
Medlem
Användarnamn: Wanja

Meddelande nummer: 342
Registrerat: 8-2009
Skickat torsdag den 10 maj 2012 - 19.22:   

Självklart får man måla sin möbel men här handlar det om att måla i parti och minut i syfte att sälja och då är det kanske inte så snyggt att påstå att det handlar om originalmålning.
A-K
Oregistrerad gäst
Skickat måndag den 21 maj 2012 - 21.46:   

Att måla om en möbel och sedan påstå att den är originalmålad är inget annat än bedrägeri. Alla presumtiva kunder har inte den kunskap som behövs för att de inte ska bli lurade av fejkade 1700-tals möbler.
PP2.0
Oregistrerad gäst
Skickat måndag den 21 maj 2012 - 23.21:   

Att man drar några repor med motorsågen och doppar resultatet i vit färg är lite mer än "delvis kompletterad" och liknande auktionsskrivningar. Jag misstänker att man utgår från osäljbara 40-talsmöblemang som på det här sättet kan krängas för relstivt stora pengar.
:-)
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 22 maj 2012 - 20.30:   

Om man ska köpa en äldre möbel, så skaffar man sig kunskap först. Inte går man in och handlar av en nyetablerad butiksägare som själv ställer frågor om hur man gör när man öppnar en antik affär.
Man ska alltid ställa sig själv frågan: Hur sann är storyn?.
Hur som helst, meningen med en auktion ur köparens perspektiv kan vara att man finner något som stämmer över med den smak man har. Målat eller omålat.:-)
en som vet och fått nog
Oregistrerad gäst
Skickat torsdag den 31 maj 2012 - 7.54:   

Visst får folk köpa vad dom vill och bli lurade för sanningen är att hela smålands antiknäring är uppbyggd på dessa ski.möbler, så det är dom som skrattar åt okunniga och håvar in kovan.Men det är väl så ni vill ha det,men varför inte köpa en möbel som man slipper kasta för att ingen vill ha den i tredje led?