Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Möbler, speglar & belysning » Fler användare och förbättring av sidan  

Författare Meddelande
Jonas
Medlem
Användarnamn: Jonas

Meddelande nummer: 230
Registrerat: 8-2009
Skickat tisdag den 26 maj 2015 - 9.20:   

Har flera gånger lagt upp förfrågningar om möbler porslin mm där jag behövt veta mera. Det är sällan man får svar. Tänkte då att det kanske inte är så många som använder detta forum.

Finns det idéer som kan göra sidan mera lätthanterlig eller mera attraktiv?

Inget ont menat och försöker inte trampa någon på fötterna här men det kan vara saker som sidans ägare inte ser eller tänker på :-) Sidan behövs och visst kostar det med underhåll och tid men det är en bra investering att uppdatera saker

Kom med förslag om ni har några

1. Det borde gå att ladda upp större bilder så att man slipper minska ner dem varje gång.

2. Det är viktigt att det blir så få klick som möjligt för att lägga upp en ny tråd eftersom alla som använder internet blir mer van att det ska vara så. När man laddat upp en bild så ska det räcka med att man valt bilden. Onödigt att man måste klicka bort en ruta efteråt.

3. Kanske att en bild syns i ett inlägg redan på tex då möbelsidan. Ser man bilden så kan man bli mera nyfiken att kolla inlägget än om det bara syns en rubrik
Nikolina_5
Medlem
Användarnamn: Nikolina_5

Meddelande nummer: 3754
Registrerat: 8-2009
Skickat tisdag den 26 maj 2015 - 9.57:   

Jonas, Antiprat läggs ned till midsommar. Vi är nog fortf många som läser möbler, glas, porslin och konst. MEN...många frågor går ej att ge ett svar på! Glasfrågor är nog klart svårast, och detta pga allt importerat kopierat glas.
Även flera frågeställare googlar inte först själva och försöker.

Sidans ägare har gjort ett jättejobb med utveckling och städning av alla nättroll.
Jonas
Medlem
Användarnamn: Jonas

Meddelande nummer: 231
Registrerat: 8-2009
Skickat tisdag den 26 maj 2015 - 16.28:   

ja det ligger mycket jobb bakom en sida som inte syns :-) Vad tråkigt att det läggs ned. Kommer någon ta över?
Nikolina_5
Medlem
Användarnamn: Nikolina_5

Meddelande nummer: 3755
Registrerat: 8-2009
Skickat tisdag den 26 maj 2015 - 16.48:   

Under Allmänt Antikt, som är ämnet längst ned, kan du läsa om alla förtvivlade Ap:ares åsikter och önskningar, samt diskussion för att ev ta över mm.
Forumet har många aktiva och passiva läsare, men har drabbats av flera sjuka personers saboterande inlägg. Christina Öberg har lagt ned ett omänskligt stort arbete i många år, tror 15 år(?).
Flernickaren
Oregistrerad gäst
Skickat måndag den 1 juni 2015 - 22.36:   

Kan vi inte fördriva tiden fram till midsommar med att kora det sjukaste och det friskaste inlägget någonsin. Skulle vara intressant att se i vilket fack man hamnar....
Vilhelmina
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 2 juni 2015 - 7.06:   

Tyvärr inte bara nättroll som har städats bort. Även seriösa skribenter har blivit avstängda, enkom för att de har haft avvikande åsikter jämfört med stammis-gardet under exempelvis konst.

Vissa av de gamla "gubbarna" har fått skriva vad som helst, medan andra (läsvärda) skribenter med mer modernare syn på konst stängdes av.
Klumpeduns
Oregistrerad gäst
Skickat tisdag den 2 juni 2015 - 10.55:   

Gubbväldet under rubrik guld o silver är ett typexempel på att man får akta sig att trampa någon i den innersta kretsen på tårna, särskilt om är utklädd till "troll."
Spelar ingen roll om åsikterna är vettiga eller inte.
2015
Oregistrerad gäst
Skickat onsdag den 3 juni 2015 - 15.02:   

Ja det är nog på tiden att det sker en omdaning nu när AP ändå ska läggas ned och att det skapas ett nytt forum - eller övergång till ett annat, redan befintligt forum - där allas kunskaper respekteras.

Man har det senaste året ofta sett inlägg där stammisarna beklagat sig över nyhetstorkan. Men när det väl kommer in en fråga, så blir bedömningen oftast "loppisfynd" eller "loppiskonst". Undrar varför folk slutar ställa frågor...