Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Leksaker & dockor » Arkiver fram till 2009-december-26 » Om vi går på glas? (Barbie).  

Författare Meddelande
Äggbert
Skickat söndag den 5 april 2009 - 11.07:   

Ser att en (trevlig?) Barbietråd åter är raderad. Vet inte om det hände något i den som gör att den togs bort, eller om vi skall avhålla oss från att diskutera barbie på antikprat helt och hållet?

Om vi lyckas att diskutera sakfrågor som inte är riktade personligt till någon, och alla avhåller sig från att reagera personligt, så kanske vi klarar konststycket att gå balansgång. Värt ett försök?

Jag inleder dock lite vågat med att bemöta ett påstående från spix igårkväll, som jag inte riktigt känner igen ang antikprat och som jag hade tänkt svara på idag:

"Har oxå träffat många trevliga Barbiesamlare & de flesta ställer sig väldigt frågande till stämningen som råder här".

Det här strider lite mot min uppfattning, måste jag säga. Visst diskuteras inläggen här från antikprat i många barbiekonstellationer, både öppet och slutet, men jag har nog inte hört att det är stämningen i sig, eller antikprat man beklagar sig över? Många verkar följa Barbietrådarna med stort intresse och engagemang så nog finns det något som lockar här trots allt?
Spix
Skickat söndag den 5 april 2009 - 15.32:   

Absolut,men det beyder inte att det är bra.Folk läser Liza Marklunds böcker men är det bra litteratur bara för att många läser den??Varför tror du folk läser om olyckor??För att det är intressant??Nej,snarare för att många människor älskar att frossa i skvaller & elände.Jag ställer mig bara frågan hur ärligt & bra är ett forum där man kan gömma sig bakom nicks & bli väldigt"ärliga" med massa åsikter.Det är ju så mycket enklare att sitta & tycka saker här när man kan vara anonym,eller hur??Men det klart,man kanske själv måste råka ut för det för att inse det.
Eller så har vi kanske bara extremt olika uppfattningar om hur man ska behandla folk:)
Äggbert
Skickat söndag den 5 april 2009 - 16.31:   

Vad jag inte förstår är varför du väljer att skriva eller läsa här om du inte gillar forumsformen? Är det Barbie du vill ventilera så finns det ju andra sidor där alla är registrerade användare. Varför följa diskussioner på ett forum man håller sig för god för? Där tappar du mig fullständigt ärligt talat.
Spix
Skickat söndag den 5 april 2009 - 16.33:   

Helt rätt!!
Ciao!!
Äggbert
Skickat söndag den 5 april 2009 - 16.44:   

Hasta la vista, Spix!