Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Leksaker & dockor » Arkiver fram till 2009-december-26 » Triss i Barbie  

Författare Meddelande
Mamman
Oregistrerad gäst
Skickat lördag den 12 september 2009 - 10.25:   

Har hittat tre av mina Barbie-dockor + kläder o diverse annat, allt välbevarat - något som kan vara värt att spara, el? Tack på förhand!
Triss i Barbie
Samlarn
Oregistrerad gäst
Skickat lördag den 12 september 2009 - 17.06:   

Klart att du ska spara dem, alla ser dessutom ut att vara i fint skick. De två till vänster är båda Barbie, den till höger är vännen Stacey.
1967 Twist n Turn Barbie, 1967 Barbie Hair Fair och 1968 Twist Stacey. Med dessa uppgifter kan du kolla på tex Tradera vad dem gått för tidigare.
Mamman
Oregistrerad gäst
Skickat söndag den 13 september 2009 - 20.20:   

Culo - öhh? Samlarn - tack så mycket för info om dockorna, kommer nog att behålla dem. Håller på m att rensa ur förråd och vad kuliga saker som man inte visste man har dyker upp!
Fjoll
Medlem
Användarnamn: Fjoll

Meddelande nummer: 9
Registrerat: 8-2009
Skickat måndag den 14 september 2009 - 1.53:   

Håller med Samlarn, de verkar vara i ett jättefint skick. Problemet med dessa dockor är att de bl a ofta saknar sina ögonfransar men åtminstone som det ser ut så har de sina i behåll. Tror du kan få en bra slant för dem. Ett litet tips om du ev skulle sälja/lägga ut dem på tradera (som enligt mitt menande är den bästa försäljningsplatsen) är att kolla öronen, har de hål och är de missfärgade, klickar benen och håller positionerna tre gånger. Har du hår i alla hårpluggar, klippta? Jaa som sagt, det var bara lite tips ifall du skulle komma på att sälja dem. Annars är det ju jättekul att spara också, ens gamla leksaker brukar väcka mycket känslor till liv, förhoppningsvis goda sådana.
IA
Oregistrerad gäst
Skickat måndag den 14 september 2009 - 11.06:   

Jätte fina dockor! Kläderna verkar också vara fint bevarade eller rättare sagt varsamt lekta med. Just kläder, skor och eventuella andra små tillbehör till klädseten är också något som man kan få en bra slant för. Så var rädd om dina dockor och låt barn av idag få dockor små finns i affärerna nu dom brukar uppskatt dom mer ... ser likadana ut som kompisens.