Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Frimärken & mynt » HELT OTROLIGT! » Arkivera tills 2013-juni-10  

Författare Meddelande
AnnaPetrovna
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 7 juni 2013 - 20.33:   

Kapten klänning-syndromet syftar väl närmast på att man låter lättaste grabben i gruppen sitta med Svarte Petter. Det fanns många på den listan som aldrig drogs inför rätta. Det blir sådär när grabbar med gemensamma intressen umgås i otvungna former. Vare sig intresset är taskiga HD eller att lura bönder.
Den observanta
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 7 juni 2013 - 23.11:   

Tydligen känner inte Anna P till Kapten klänning-syndromet. Förklarar därför: En av de högre polischeferna i Sverige var väldigt aktiv med att arbeta för kvinnors rättigheter. Så till den milda grad att han av sina kollegor kallades Kapten klänning. Det visade sig att han var väldigt aktiv med unga kvinnor. Så pass att han dömdes till ett långt fängelsestraff för upprepade våldtäkter. Kapten klänning-syndromet står därför ett välkänt psykologiskt fenomen att de som är mest kritiska/upprörda över något ofta är de som ligger närmast för att begå den fördömda/kritiserade handlingen. Dvs det du kritiserar andra för säger mer om dig själv än någon annan.
Logikern
Oregistrerad gäst
Skickat lördag den 8 juni 2013 - 10.27:   

Intressant hypotes. Då är alltså Janne Josefsson skyldig till alla tänkbara och otänkbara brott. Ingen jagar ju fifflande makthavare som han!
Skämt åsido. Naturligtvis skall ohederliga och fifflande makthavare och myndighetspersoner jagas med blåslampa!
Kama Tarkhan
Oregistrerad gäst
Skickat söndag den 9 juni 2013 - 3.42:   

KK var bara en helt vanlig psy kopat, han körde klänningracet bara för att skaffa sig en maktplattform. Han var alltid en snu skig peddo, dom där grabbarna är vanligen det.
Glöm inte att huvuddelen av dom pellar som klättrar till toppen är psy kopater. Det är inget jämra syndrom, det är en moralisk defekt.
Kama Tarkhan
Oregistrerad gäst
Skickat söndag den 9 juni 2013 - 6.20:   

Ang psykopater kan man tänka på likheten mellan rättegången mot Manning som är på g och en tidigare politisk rättegång då mot Höpner och grabbarna från 20e juli:
http://www.youtube.com/watch?v=ZOLdLdSwe2A

Nu har dom inte lyckats skotta upp Roland Freisler till rättegången men nog finns det ändå paralleller för den som har ögon att se med.
Kama Tarkhan
Oregistrerad gäst
Skickat söndag den 9 juni 2013 - 18.17:   

Killen i klippet är om jag förstått rätt Schwerin. Här högg nassarna bokstavligt huvudena av en hel samhällsklass som annars skulle ha återuppbyggt Tyskland efter kriget. Som det nu blev föll uppdraget på dom kr äken som inte protesterade och då blev det som det blev.
Men man ska ju numera alltid ta den svenska vinkeln på allt och jodå Wallenbergarna (Jacob och Marcus) blev centrala i rannsakningen av Goerdeler.
Trollhunter
Oregistrerad gäst
Skickat måndag den 10 juni 2013 - 19.36:   

Känns som om vi hamnat lite off topic i denna tråd nu...
Kama Tarkhan
Oregistrerad gäst
Skickat måndag den 10 juni 2013 - 21.34:   

Jo kors då nu blinkar en ilsket röd lampa i den gigantiska bunkern i Det Onda Imperiet. Snart kommer drönaren och återför tråden till ämnet.