Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Konst » Utländsk konst » Arkiver fram till 2010-januari-16 » Vad står det här? » Arkivera tills 2009-januari-06  

Författare Meddelande
Carina
Skickat måndag den 5 januari 2009 - 19.41:   

Tacksam för hjälp med den här signaturen.
Bild
Britta
Skickat måndag den 5 januari 2009 - 20.07:   

Inte utan bild av tavlan.
Stardust
Skickat måndag den 5 januari 2009 - 20.26:   

Carina vill veta vad signaturen säger, behövs det mer bild? Lite tröttsamt med "inte utan bild". Mvh.
Plupp
Skickat måndag den 5 januari 2009 - 22.22:   

90 procent av det som frågas om här på AP härrör från m.e.m. obskyra tavelmålare hemmahörande i gärdsgårdsserien, så det är ju inte utan att det ibland frågas efter helbild som möjligen kan kasta lite mera ljus över saken. Har du något bättre förslag, Stardust?
mvh
gbg
Skickat tisdag den 6 januari 2009 - 0.14:   

Självklart måste det bli så här, detta visar ju klart och tydligt vad folk har och vill ha. Inget någon varken kan döma eller bestämma över.
Söker du den seriösa avdelningen konst så återstår endast konsten som finns på rena utställningsgallerier. Den kommersiella biten står troligen för över 90 procent uppskattar den till ca 95 procent. Så vad blir över? All konst är befogad och framförallt när man kan använda ordet konst i så många samanhang. Tror det skulle vara en katastrof om konst skulle
defieneras snävare och med tydligare ramar.
Om vad som är konst. Inte ens museum har vad man kan kalla endast seriös konst. Men självklart så
skall ju hela bilden visas samt en bild på signatur och gärna en bild på baksidan, för att lättare kunna identifiera frågeställarens bild.
Stardust du vet att det är viktigt, du vet som
jag säkert också tror. Att du skämtar. För inte kan man väl ha tråkigt när Britta sprider sitt ljus över APs konstfrågor. mvh
gbg
Skickat tisdag den 6 januari 2009 - 0.17:   

definieras skall det givetvis vara. mvh
Plupp
Skickat tisdag den 6 januari 2009 - 0.41:   

Inget illa ment från min sida, gbg, blev kanske lite väl syrlig. Blir bara less på alla dessa signaturbilder som inte säger något som helst eftersom flertalet konstnärer ( antingen de är amatörer eller hötorgare ) är relativt okända för en större publik. Undantag finns naturligtvis, men de är relativt få.
Men eftersom ingen av oss har mediala förmågor så måste vi tyvärr fortsätta be om helbilder, hur tjatigt det än må vara.
mvh
Britta
Skickat tisdag den 6 januari 2009 - 9.27:   

Vilken morgon! Tre gubbar från Östern kommer fram till Betlehem med presenter i banor. Maria sätter på kaffet, Josef går runt hörnet och alla gottar sig i glansen.

Bara jag Britta som fått ont i halsen.