Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Konst » Utländsk konst » Arkiver fram till 2010-januari-16 » Underbar Parismålning, värdefull? » Arkivera tills 2009-april-09  

Författare Meddelande
Linda R
Skickat onsdag den 8 april 2009 - 20.04:   

Virra inte till det nu Gris-Greger. Jag är fullt nöjd med Monet.
Plupp
Skickat onsdag den 8 april 2009 - 21.28:   

Fantastisk bildkvalitet, osignerad?
Linda R
Skickat torsdag den 9 april 2009 - 7.34:   

Tyvärr, inte en bokstav Plupp.

Väntar nu på ett yttrande om baksidan från Britta. Skall bli spännande att se vad en expert som Britta kommer fram till med hjälp av baksidesbilden.
Anders J
Skickat torsdag den 9 april 2009 - 9.11:   

Linda R, ser ramens framsida ut som bilden här visar eller är det ett fotofel? Det kan kosta en liten slant att restaurera den. Med tanke på att det sitter en Monet i den så är det kanske lönt mödan och pengarna.
En kanske för personlig fråga. Är du släkt med Hellen eller möjligen eff?
MVH Anders J
Britta
Skickat torsdag den 9 april 2009 - 9.48:   

Det är gbg som är specialist på baksidor.
Linda R
Skickat torsdag den 9 april 2009 - 10.02:   

Jag är inte släkt med någon av de du nämner. Fast du har säkert hört talas om mig i andra sammanhang men det har inte med min eventuella Monet att göra.

Jag har faktiskt fått den här målningen av en uppvaktande kavaljer som köpt den i Paris. Han tyckte det var tomt på sovrumsväggen. Sen var det en annan man som sa att min målning såg ut som en Monet, det är därifrån jag fått det hela.

Därefter var det ytterligare en man som var väldigt intresserad av den och ville köpa den. Eftersom han är en filur så anar jag ugglor i mossen och det är därför jag frågar här.

Vi får hoppas på att han som är intresserad av baksidor, gbg, tittar in och gör ett yttrande. Typisk män att vara fixerade vid bakar. För gbg är säkert en man.
gbg
Skickat torsdag den 9 april 2009 - 10.16:   

Linda R. Här tänker jag ej göra något annat yttrande är att duken är inte så lastgammal, kanske 1950-60 talet. Och du vet själv varför jag säger så här, men som sagt jag bevarar din hemlighet. mvh
li
Skickat torsdag den 9 april 2009 - 14.53:   

Jag tycker min turisttavla är lika fin. Den saknar värde.

Bild