Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Konst » Utländsk konst » Arkiver fram till 2010-januari-16 » Marcel Mouly  

Författare Meddelande
Kajsa
Skickat måndag den 18 maj 2009 - 9.00:   

Det går en tavla av honom på UAK i juni.Någon som har nån åsikt om slutpris då jag är intresserad av att lägga bud(kan tyvärr inte närvara på plats)
Mvh Kajsa
gbg
Skickat måndag den 18 maj 2009 - 9.11:   

Du måste förklara vad det är du skall bjuda på teknik mm. Men du får en länk att studera slutpriser på tidigare sålda tavlor. mvh
http://www.findartinfo.com/search/listprices.asp?keyword=75519&name=Marcel_Mouly
Kajsa
Skickat måndag den 18 maj 2009 - 9.25:   

Det är en tavla i blandteknik,och jag tycker jättemycket om den.Den har auktionsnummer 1210 och det är auktionen i juni,kvalitetsauktionen.Tänkte lägga strax över utropet för det tillkommer ju avgifter och så.
fnörp
Skickat måndag den 18 maj 2009 - 9.32:   

Om du hur som helst är beredd att lägga ett bud ÖVER utrop så råder jag dig att försöka undersöka möjligheten att delta i deras telefonbudgivning.

Har ingen erfarenhet av detta i Uppsala (ingen erfarenhet av Uppsalas auktionsverksamhet överhuvudtaget om sanningen ska fram...) så jag vet inte hur svårt det är att få en linje vid deras kvaliteter. Men fråga kan man ju alltid.
Bosse
Skickat måndag den 18 maj 2009 - 9.33:   

http://www.uppsalaauktion.se/objekt101057/marcel_mouly.html

Den blir nog inte extremt dyr eftersom den är i svartvitt och han ju annars är att beteckna som en kolorist.

Talangfull målare när han sätter den sidan till. Stundtals ganska simpla verk dock enligt min mening.
gbg
Skickat måndag den 18 maj 2009 - 13.06:   

Det är nog där du skall lägga ditt bud. Både motivet och avsaknad av hans fina färger så kan den nog bli din. Annars kan dessa bli dyra typ segelregatta mm i högt uppskruvad färg. Blandteknik är nog mycket vanlig för honom, Dessa har stadigt klättrat upp i priser, så kanske den kan behålla sitt värde framöver, men svårt att spå, i konsten sker mycket på tio år. Det är ju inte heller hans vanliga motivkrets. Han har faktiskt gjort två olika litografier för Göteborg, för vem vet jag ej, men sett bladen har jag hamnmotiv. mvh
Kajsa
Skickat måndag den 18 maj 2009 - 19.31:   

Tack för kunniga och rediga svar.Jag ska kontakta UAK angående telefonbudgivning.Man blir ju inte dummare av att fråga:-))
Mvh Kajsa
dashman
Skickat måndag den 18 maj 2009 - 20.21:   

Snyggt jobbat Kajsa....hlsn d