Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Konst » Svensk modern konst - grafik » Arkiver fram till 2010-januari-7 » Vem är denna konstnär.Lito » Arkivera tills 2009-augusti-21  

Författare Meddelande
eff.
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 21 augusti 2009 - 1.14:   

Då får jag väl gå in och väga upp diskussionen medelst minst en och en halv Mollbergare med skruv. För att vara snäll skojar jag till det. Annars kunde jag ju skriva rakt ut att jag irriterar mej lite på arrogansen och besserwisserattityden på sidan. Klubben för inbördes beundran på något vis. Det känns inte riktigt bra och jag tror att ni skrämmer bort en hel del läsare. Ett bevis för detta är att det sällan kommer till några nya intresserade. Det är samma nu mer eller mindre efter otaliga angrepp läderhudsförsedda existenser luttrade av otaliga sågningar som funnit sig tillrätta i den ena skamvrån efter den andra. Vilket beklagas då det ni själva skickar in sällan håller någon högre klass. Britta bidrar överhuvudtaget inte med något inskick. Plupps slickande arrogans är ny.

Varför irriterad? Kanske delvis för att Saras insända litografi inte är sämre än annat skräp ni själva skickar in. Denne Vitautas Kasiulis medverkar i alla fall ständigt på von Scheeles Onlineauktioner. Och blir såld. Det är nog mer än dessa okända norrlandskonstnärer som man ständigt måste genomlida presterar.

Härmed lyftes en lans för stackars Sara som absolut inte skall behöva stå ut med Plumpa Plupps slutkommentar. Jag lyfte på ögonbrynet. Det är långt ifrån OK om man så säger.
Siv
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 21 augusti 2009 - 7.19:   

Tack! eff. Väl talat. Mvh.S
Bort med Britta
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 21 augusti 2009 - 9.00:   

Instämmer med föregående.
Bra eff!
Plupp
Medlem
Användarnamn: Plupp

Meddelande nummer: 19
Registrerat: 8-2009
Skickat fredag den 21 augusti 2009 - 9.51:   

Ja eff, du är just rätt person att uttala dig om arrogans :-O Och förresten; ett stort tack till Sara för att jag fick ynnesten att bidraga till problemets lösning. Jag kommer hädanefter att avstå.
Lejon
Medlem
Användarnamn: Lejon

Meddelande nummer: 21
Registrerat: 8-2009
Skickat fredag den 21 augusti 2009 - 11.03:   

Att hoppa på Plupp i detta var väl fullkomligt tanklöst eff. Han löste problemet samt refererade i sitt sista inlägg just till de tavlor du själv refererar till ("...okända norrlandskonstnärer..."). Läs om, läs rätt (du tolkar frapperande ofta inläggen helt fel).
Angående arrogans och besserwisserattityd och att skrämma bort nya besökare så minns jag själv när jag var ny på forumet för ca 2 år sedan vem som jag upplevde som allra hemskast. Du lyckades inte den gången eff. och du har istället gjort den allra största donationen till min elefanthud. Tack.

Britta kan också skärpa sig i sina uttalanden och hon bidrar i allra högsta grad till den aggressiva ton som ibland råder här. Dock är det positivt att hon alltid vågar uttala sig.

Man skall inte kasta sten osv...och jag inser själv att jag inte är den allra trevligaste alla gånger. Efter detta inlägg skärper även jag mig.

Over and out.
Fredrika
Medlem
Användarnamn: Fredrika

Meddelande nummer: 34
Registrerat: 8-2009
Skickat fredag den 21 augusti 2009 - 14.24:   

Jag förstår inte varifrån ni får denna arrogans etc. inte heller varför. Ödmjukhet och empati vet väl alla är nyckel till bra kommunikation. Sedan kan man krydda med fantasi om man vill, visst?.:-)
Plupp
Medlem
Användarnamn: Plupp

Meddelande nummer: 21
Registrerat: 8-2009
Skickat fredag den 21 augusti 2009 - 18.21:   

Det var ju bra att någon läskunnig tog bladet från munnen, tack för det Lejon. Det är lätt att se gruskornet i andras ögon men inte stenen i sitt eget. M.a.o; eff:s "lansdragning" är ett av de praktfullaste självmål jag hittills sett här på AP :-O
Britta
Medlem
Användarnamn: Britta

Meddelande nummer: 135
Registrerat: 8-2009
Skickat fredag den 21 augusti 2009 - 20.06:   

Saklighet och aggressivitet är två helt skilda saker. En del apratare har svårt att skilja på begreppen.
Jag föredrar för min del att tala klarspråk - sprickor i ett rosenkrus är ändå alltid sprickor. Det handlar om konsumentupplysning, att varna för att köpa strunt och att inte göra glädjehopp över loppisköp som är långt ifrån det fynd man hoppades på.