Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Klockor & ur » TIPS OM KLOCK- & SILVERFORUM  

Författare Meddelande
Urman
Oregistrerad gäst
Skickat fredag den 19 juni 2015 - 15.02:   

Hej alla klockintresserade!

Det är tråkigt att Antikprat upphör. Det finns ett forum som är öppet för alla som är intresserade av klockor. Forumet, som har existerat i fem år, administreras av De Gamla Urens Vänner.

Något krav på medlemskap finns inte och numera krävs endast att man anger ett användarnamn samt en mejladress för att ta del av forumet och surfa runt bland de olika inläggen och delta med egna frågor. Självklart önskar vi seriösa diskussioner och en sansad ton.

Under flera år har det förts intressanta diskussioner om silver, guld & ädelstenar på Antikprat. Vi tycker att detta ämnesområde har en hel del gemensamt med klockor och kommer därför att inom kort komplettera forumet med ett nytt ämnesområde. Vi ”lånar” Antikprats rubrik och döper det till; Silver, guld, tenn & ädelstenar. Silverexperten, LES, en av de flitiga skribenterna på Antikprat, kommer att hjälpa till som admin när det gäller detta ämnesområde. Det är vår förhoppning att detta leder till ökad aktivitet på forumet.

Forumet är inte perfekt men det bör beaktas att det bedrivs på ideell basis. Reklamen som förekommer styr vi f.n. inte över. Där finns några fördelar med forumet som vi gärna lyfter fram. Det är enkelt att lägga in bilder, dessutom kan de förstoras/zoomas direkt på forumet. Sökfunktionen är ett utmärkt hjälpmedel.

Vi hälsar alla klock- och silverintresserade välkomna att ta del av forumet och hoppas på en ökad aktivitet till glädje för alla intresserade.

Länk till forumet: http://dguv.forum24.se/dguv.html

Vid problem att nyttja länken; Se www.dguv.se och rubriken för FORUM.

Forumet är f.n. indelat i nio ämnesområden;

-Armbandsur

-Fickur

-Bordsur

-Väggur

-Golvur

-Tornur

-Övriga klockor

-Litteratur

-Div.

Vi önskar alla på Antikprat en Glad Midsommar och vill samtidigt passa på att tacka admin på Antikprat för ett storartat arbete.

Peter B, ordf. De Gamla Urens Vänner i Malmö