Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Technica, nautica & militaria » Arkiver fram till 2010-april-9 » Ladurensning i uppsalatrakten  

Författare Meddelande
John Ahlberg
Skickat måndag den 6 april 2009 - 11.30:   

Jag har tidigare annonserat min stora ladurensning via http://radiohistoriska.se
Nu när jag i en hast bestämt mig för att flytta har läget blivit än mer akut. Jag VILL INTE tvingas köra ett 50-tal radioapparater till sopstationen! Det mesta är gratis för den som kommer och hämtar. Några få apparater vill jag ha en slant för och enstaka kommer jag att behålla. Här finns bordsradio, radiogrammofoner, bandspelare, grammofoner och en del annat hushållsrelaterat.

I bildgalleriet nedan visas apparater som INTE ska bli kvar och sedan jag skrev texterna har fler av apparaterna blivit gratis. Det finns mer än vad som visas i galleriet. Först till kvarn är det som gäller!

http://em34.mine.nu/Ladurensning/ladurensning.htm

Det blir tyvärr ofta dumt blajj i detta forum och jag kommer därför inte att bevaka tråden. De seriöst intresserade får fiska fram min mailadress via min sajt http://elektroarkivet.se eller mina telefonnummer genom mitt namn. Jag har "öppet" ca 9:00-22:00.
li
Skickat måndag den 6 april 2009 - 11.43:   

Men varför?

Behåll dem och sälj i lugn och ro, någon garderob eller källare har du väl. Ger du bort dem så måste du försäkra dig om att det är till en riktig samlare!
John A.
Skickat måndag den 6 april 2009 - 13.57:   

Tror bara det är entusiaster som orkar göra sig besväret. Och nej, det är lite som med Noaks ark i mitt flyttlass, -endast två av varje sort får plats att följa med. :-) Saken är den att jag har en lada fullproppad med allehanda bråte och jag ska flytta ett antal mil och bli sambo i ett hus med mindre lagringsutrymmen. Dessutom är det bråttom nu att minska prylmängden innan mäklaren kommer för att fotografera.
Radionisse
Skickat måndag den 6 april 2009 - 14.58:   

Lite fina radioar förgyller bilderna