Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Musik & instrument » Arkiver fram till 2010-december-9 » Gammal Hopf Fiol, värde? » Arkivera tills 2009-mars-01  

Författare Meddelande
Surgubbe
Skickat lördag den 28 februari 2009 - 13.19:   

Obegripliga formuleringar har inget med dyslexi att göra, det är bara slarv och medför att man inte begriper vad folk menar. Jag tycker inte att man ska behöva påpeka sådant det ska väl folk kunna begripa själva tycker man.
Britta
Skickat lördag den 28 februari 2009 - 16.30:   

Jag förundrar mig ständigt här på AP över hur illa beställt det är med rättstavningen i vårt land. Inget som har med dyslexi att göra, dubbla mm är det vanligaste och de påpekanden jag gör görs i bästa välmening i hopp om att det kan gå bättre nästa gång.
Horsagöken
Skickat lördag den 28 februari 2009 - 23.22:   

Dubbla mm blir väl mmmm ???????? - eller ???????
Britta
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 9.22:   

God observation. Mer av sådan klarhet på AP och jag kunde ägna mig helhjärtat åt kaffesupandet.
Tweedman
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 11.18:   

Dubbla m.m.?????
tofa
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 14.30:   

Jag håller på dig Britta. Det där du skrev var väl inget att hänga upp sig på. Dessa påhopp om bl a "surkärring" kommer uppenbarligen från surgubbar i skiftande åldrar. Genom sig själv känner man andra! Språket är till för att vi ska förstå varandra och därför krävs det att man formulerar sig ordentligt. Ett stavfel är mer förlåtligt. Men detta med bråk till följd av textmässiga missförstånd på nätet och via sms är ju ett nutida gissel.
Britta
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 16.20:   

Förlåt mig alla ni som råkat ut för mina elaka anmärkningar. Jag menar inget illa. Jag är bara så förskräckligt ensam och övergiven. Och det blir inte bättre av att jag lider av inkontinens.
Inte ens min kära lilla hund Karo tycker om mig längre. Min man har lämnat mig för en yngre kvinna och mina barn hör aldrig av sig. Min syster säger att jag visserligen är duktig att stava men att jag borde gå till frissan.
Igår fick jag en parkeringsbot och när jag i ilskan över denna backade ut i gatan blev jag påkörd bakifrån av en polisbil. Ja, det var ju mitt fel sa polisen så det blev ytterligare en böteslapp.
Sen har jag så svårt att sova på nätterna. Grannarna brukar spela musik på radion och jag är säker på att dom inte ens kan stava till "surkärring".
Annat var det 1947 när jag sökte in till det Högre Allmänna Läroverket! Då fick man lära sig att visa respekt för överheten! Stavfel bestraffades ovillkorligen med ett par välförtjänta rapp med rottingen! Ja, annat var det på den tiden! Då fick man lära sig att veta hut och att hut går hem!
Men förlåt i alla fall så mycket...snyft...

Kramar och rosor till alla er som jag trampat på

Mvh
Britta
Britta - den äkta
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 18.50:   

Naturligtvis är det här en påhittad historia av en falsk Britta. Synnerligen osnyggt, men verkar omöjligt att stoppa mobbningen.