Startsidan för AntikPrat !

AntikPrat » Musik & instrument » Arkiver fram till 2010-december-9 » Gammal Hopf Fiol, värde? » Arkivera tills 2009-mars-01  

Författare Meddelande
Britta
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 18.52:   

Inslag av det här slaget borde kvalificera för avstängning. Admin borde ta sig en funderare och kanske någon vill skriva och anmäla.
Britta - den oäkta
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 18.59:   

Som man bäddar får man ligga, Britta! Vi är glada och tacksamma för de kunskaper du förmedlar, men betackar oss för dina tillrättavisningar vad gäller stavning av ord. Man kan ju faktiskt fråga sig åt vilket håll mobbningen egentligen bedrivs...
mandolinlasse
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 19.08:   

Detta var ett mycket barnsligt inlägg från någon som tror att han är lustig. Själv tyckte jag inte det var det minsta roligt.

Jag håller med om att detta börjar urarta till rena mobbingen från överkänsliga personer som inte kan tåla att någon är rakt på sak. Var det inte en fiol som skulle diskuteras?
mandolinlasse
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 19.17:   

Jaså den "oäkta" lustigkurren tycker att tillrättavisningar är att jämföra med mobbing? Själv är jag enbart tacksam om någon påpekar mina språkfel, jag tycker inte att det är så känsligt.

En del kanske borde jobba lite på sitt självförtroende?
tretakt
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 20.19:   

Just det Mandolinlasse, det var en fiol som skulle diskuteras, inte gnälla på stavfel som Britta hela tiden gör. Titta runt på andra diskussioner hon deltagit i. Ibland lägger hon in en kommentar enbart om ett stavfel, utan att ha något annat att tillföra.
Den som får en sådan anmärkning mot sig kan mycket väl uppleva det som mobbning. Det är ingenting du kan bestämma över!
Britta
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 20.29:   

Jag kommer att fortsätta att rätta stavfel, ett led i konsumentupplysning som jag hade hoppats skulle uppskattas av de berörda som får chansen att rätta saken till nästa gång. Språkvård i bästa välmening
alltså.
Tweedman
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 21.02:   

Tycker att admin gott kan insätta Britta till officiell språkpolis på hela AP. Det borde gå att isolera alla stavningsfel via ett stavningskontroll-program och sen ge Britta i uppgift att gå in på varje diskussion och korrigera felstavarna.

Så att vi dels får ordning på alla inlägg och så att vi andra kan förstå vad som verkligen menas.
Magdeburg
Skickat söndag den 1 mars 2009 - 21.59:   

Ja du Britta, jag säger då det. Vill du att vi ska räcka upp handen i fortsättningen innan vi lägger en kommentar?