hörna i affären
bord

Välkommen till Esketorps Antik i vackra Blekinge, mitt emellan Karlskrona och Ronneby. Sväng mot Hasslö från E22:an, vi finns redan efter en kilometer på höger sida. I den gamla lanthandeln har vi både affären och bostad, på tomten finns också vår snickarverkstad där vi renoverar gamla möbler.

Vi köper och säljer bland annat bord, stolar, gamla bruksföremål och marina inredningsdetaljer. Mer möbler i olika skick finns på vårt lager, några kilometer härifrån. Du kan välja om du vill köpa i befintligt skick eller renoverat efter önskemål. Du kanske bara vill ha förberett för målning, då ordnar vi det, eller också kan du få helt färdigrenoverat. Vi har fri hemkörning till bl.a. Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Har du gamla saker du vill bli av med? Vi köper även in enstaka föremål eller hela hem. Dessutom kan vi åta oss enklare städningar i samband med tömningar av t.ex. dödsbon. Kasta inget, ring oss först!

Det kommer hela tiden in "nya" gamla saker. Ring och fråga om det är något särskilt du söker, har inte vi det så kanske vi känner till någon annan som kan hjälpa dig.

stolar

Esketorps Antik                                                                        


 

 

Öppet efter överenskommelse, ring och kolla först!

Välkommen! / Jörgen Lekander

Telefon:    0457- 352 63          0708- 35 26 37           

Maila gärna om du vill fråga om något.

Titta även in på Svenska AntikNätet och Utsigten Antik & Kuriosa
 

Sidan senast uppdaterad den 22 juni 2014